İşyerinde Mühendislik Eğitim Programi'na (İmep) Başvuracak 4. Sinif Öğrencilerinin Dikkatine

20/01/2021 15:16:10 - 20/01/2021 15:16:43 - 3198 Okunma

Gıda Mühendisliği Bölümü 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi'nde İşyerinde Mühendislik Eğitim Programı'na (İMEP) başvuracak 4. sınıf öğrencilerinin dikkatine;

İMEP programına başvuracak öğrencilerin bu süreçte ne yapması gerektiği ve başvuruda gerekli olan evraklara dair ayrıntılı açıklamaların yer aldığı "İMEP BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKENLER" isimli dosya ile, bu dosyada adı geçen doldurulması gereken evraklar duyurunun altında verilmiştir. Programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin gerekli evrakları eksiksiz ve istenen bir şekilde bahar dönemi başlamadan önce bölüme teslim etmesi veya kargo ile göndermesi gerekmektedir.

2 İMEP BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

fao.fr.001-genel_amacli_dilekce