Bölümümüz 3. sınıf öğrencilerine "Hijyen ve Sanitasyon" dersi kapsamında 29.11.2017 tarihinde Ada Catering firmasına, 06.12.2017 tarihinde Dere Tavukçuluk - Kırklareli Gıda Pazarlama İthalat İhracat Ltd.Şti.’ne ve 13.12.2017 tarihinde de ALGÜNDÜZ firmasının üretim tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Gezilere bölümümüz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Bayram ÇETİN eşlik etmiştir. Gezide öğrencilerimize Firma yetkilileri ve teknik elemanları tarafından işletmelerin tarihçesi, üretim tesislerinin fiziki yapıları, ürün çeşitleri, üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Aynı zamanda öğrencilerimiz ürünlerin üretim proseslerinin tüm aşamalarını baştan sona izleme fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimize kapılarını açan ve deneyimlerini paylaşan farklı sektörlerde üretim yapan yöremiz firmalarının yönetici ve çalışanlarına göstermiş oldukları içten misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.
KLU Gıda