31/10/2024 14:35:00 - 31/10/2024 14:35:00 - 12 Okunma

MİSYON

Gıda Mühendisliği Bölümü olarak misyonumuz;

1-)Vermiş olduğu eğitim çerçevesinde başarılı öğrenciler tarafından tercih edilen,

2-)Yüksek kaliteli, ulusal ve uluslararası standartta, bilim, teknoloji ve mühendislik bilgileriyle donatılmış,

3-)Araştırma ve problem çözme yeteneğiyle Türk ve dünya gıda sanayinin gelişmesine katkıda bulunacak,

4-)Ekip çalışmasını bilen,

 5-)Liderlik ve yaratıcılık nitelikleri ile etik değerlere saygılı ve bunları ilke edinmiş,

6-)Dürüst, çevreye duyarlı ve insanlığın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflemiş gıda mühendisleri yetiştirmektir.

VİZYON

Gıda Mühendisliği Bölümü olarak vizyonumuz;

1-)Nitelikli akademik personel ve araştırma alt yapısını tamamlayarak kendi dalında kalite ve sürdürülebilirliği sağlayan,

2-)Araştırma-geliştirme projeleri yürüterek ürün ve sektör bazında bilgi üreten,

3-)Evrensel bilime ulusal ve uluslararası düzeyde katkı sağlayacak öğretim ve araştırma yapan,

4-)Gıda sanayi ile işbirliği içerisinde olan,

5-)Donanımlı eğitim ve araştırma araç-gereçlerinin bulunduğu,

6-)Kendi alanında söz sahibi olan güçlü bir bölüm olmaktır.

KLU Gıda

Facebook Twitter Google Plus
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi