KLU-WIFI
|
E-Posta İşlemleri
|
Akademik Takvim
|
Personel CV
|
KLU Rehber
|
Anasayfa
Hakkımızda
Tanıtım-Tarihçe
Misyon-Vizyon
Program Eğitim Amaçları
Bologna Bilgi Sistemi
Yönetim
Akademik Personel
Öğrenci
Lisans
Aday Öğrenci
Akademik Takvim
Bitirme Projesi
Yazım Kılavuzu
Yönerge
Başvuru Formu
Çalışma Takvimi
Teslim Formu
Ders Planı ve İçerikler
Ders Programı
İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İME)
Staj
Staj Akış Diyagramı
Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Esasları
İşletme Stajı Sözleşme Formu ve Staj Sözleşmesi
Staj Başlangıç Belgesi
Staj Sicil Formu
Yaz Okulu
Başvuru Dilekçesi
Eş Değer Ders Değerlendirme Formu
Yaz Okulu Uygulama İlkeleri
Yönetmelikler
Lisansüstü
Akademik Takvim
Ders Planı ve İçerikler
Ders Programı
Yönetmelikler
Laboratuvarlarımız
Laboratuvar Tanıtım Video
Kimya ve Biyoloji Temel Bilim Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı-2
Enstrümental Analiz Laboratuvarı
Gıda Kimyası Laboratuvarı
Gıda Prosesleri Uygulama Laboratuvarı-1
Biyokimya Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı-1
Kimyasal ve Soğuk Hava Depoları
Gıda Prosesleri Uygulama Laboratuvarı-2
Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü
Kalite
Danışma Kurulu
Dökümantasyon
Formlar
İş Akışları
Prosedürler
Kalite Komisyonu
Memnuniyet Anketleri
Oryantasyon
2019-2020
2020-2021
Raporlar
Faaliyet Raporu
Stratejik Plan
İletişim
Bölüm İletişim Bilgileri
Ders Öneri Formu
İstek ve Öneri
KLÜ Rehber
Anasayfa
Sayfalar
2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI
2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI
25/11/2020 10:28:36 -
25/11/2020 10:28:36 -
4048 Okunma
Sınav programını görüntülemek için
tıklayınız
KLU Gıda
Kurumsal Bilgi Yönetim Sistemleri
EBP: Eğitim Bilgi Paketi
EDS: Eğitim Öğretim Değerlendirme Sistemi
Ders ve Ders Programları Sistemi
OBS: Öğrenci Bilgi Sistemi
BYS: Bilgi Yönetim Sistemi
Ögr.destek : Öğrenci Destek Sistemi
Labsis : Labratuvar Bilgi Sistemi
PERAS: Performans Analiz Sistemi
Mezun İzleme Sistemi
Mesleki Uygulama Takip Sistemi
E Hizmetler