T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği
Anasayfa
Bölüm
Bölüm Hakkında
Yönetim
Akademik Personel
Lisans
Yönetmelikler
Akademik Takvim
Ders Programı
Ders Planı ve İçerikler
Staj
Staj Akış Diyagramı
Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Esasları
İşletme Stajı Sözleşme Formu ve Staj Sözleşmesi
Staj Başlangıç Belgesi
Staj Sicil Formu
İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İME)
Bitirme Projesi
Yazım Kılavuzu
Yönerge
Başvuru Formu
Çalışma Takvimi
Teslim Formu
Yaz Okulu
Başvuru Dilekçesi
Eş Değer Ders Değerlendirme Formu
Yaz Okulu Uygulama İlkeleri
Oryantasyon Programı
2019-2020 Akademik Yılı
2020-2021 Akademik Yılı
Laboratuvarlarımız
Laboratuvar Tanıtım Video
Kimya ve Biyoloji Temel Bilim Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı-2
Enstrümental Analiz Laboratuvarı
Gıda Kimyası Laboratuvarı
Gıda Prosesleri Uygulama Laboratuvarı-1
Biyokimya Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı-1
Kimyasal ve Soğuk Hava Depoları
Gıda Prosesleri Uygulama Laboratuvarı-2
Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü
Gıda Kulübü
İletişim
2020-2021 Akademik Yili Güz Yariyili Ara Sinav Programi
Anasayfa
Sayfalar
2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI
2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI
25/11/2020 10:28:36 -
25/11/2020 10:28:36 -
4009 Okunma
Sınav programını görüntülemek için
tıklayınız
KLU Gıda
Bu website tüm cihazlarla uyumludur.