04/08/2020 11:50:30 - 04/08/2020 11:51:07 - 9063 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4.sınıf öğrencileri Deniz ÖZTÜRK ve Begüm DURUSOY’un Dr. Öğretim Üyesi Buket AŞKIN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Salça Atığı Kırmızı Acı Biber Posası ve Çekirdeklerinden Ekstrakte Edilen Oleoresin ile Zenginleştirilmiş Yoğurt Üretimi" projesi ile TÜBİTAK 2242  Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Programı Bölge Sergisinde bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

26 Ağustos 2020 tarihinde bölge finallerinde yarışmak üzere davet edilen öğrencilerimizi kutlar ve başarılar dileriz.  

 

KLU Gıda

Facebook Twitter Google Plus
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi