İMEP ÖĞRENCİLERİMİZ STAJLARINA BAŞLADI
Üniversite-Sanayi işbirliğine destek ve sektörde daha nitelikli gıda mühendislerinin görev almalarına yardımcı olmak üzere eğitimde önemli bir model haline gelen İntörn Mühendislik Eğitim Programı (İMEP), üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde başlamıştır. İlk İntörn Mühendislik Eğitim Programı’na katılan öğrencilerimizden Seda KELEŞ, Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Bahçıvan Gıda San. ve Tic. A.Ş.’de; Kaan AKTÜRK, Kırklareli’de faaliyet gösteren Gündüzler Mandıracılık Suni Yem San. ve Tic. Ltd. Şti.’de; Merve DURGUT, Tuğba ÇELİK ve Betül ÇELİK, Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Bunge Gıda San. ve Tic. A.Ş.’de; Ufuk İdris UYMAZ, Tekirdağ Çorlu’da faaliyet gösteren PepsiCo’da ve Emel Merve ŞAHİN, İstanbul’da faaliyet gösteren İstanbul Halk Ekmek A.Ş.’de stajlarına başlamışlardır.
KLU Gıda