20/01/2020 14:35:56 - 20/01/2020 14:35:56 - 25924 Okunma

Bölümümüz 4. Sınıf öğrencileri Zeynep Gündüz, Aylin Gürün, Cennet Dal ve Berfin Karahan’ın “TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Bayram Çetin danışmanlığında hazırladıkları “Meyveli Labne Peynirinin Organoleptik, Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi” başlıklı proje çalışmaları destekçi firmanın da katkıları ile başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Proje ekibi 11 Ocak 2020 Cumartesi günü Aslanağa Süt Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.’ni İnece’deki üretim tesislerinde ziyaret etmiştir. Ekip proje sanayi danışmanı Gıda Mühendisi Sibel POMAK Hanım, Üretim Müdürü Samet Bey ve İşletme Yöneticisi Yaşar Bey ile sonuçları değerlendirmiş, işletmeyi gezerek bütün süreçlerle ilgili bilgi edinme fırsatı elde etmiştir. Proje ekibimiz, başka çalışmalarda da çalışma temennisiyle projeye destekleri için firmaya teşekkür ederek işletmeden ayrılmışlardır.

 

KLU Gıda

Facebook Twitter Google Plus
Aslanağa Ziyareti
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi