17/01/2019 12:18:27 - 25/01/2019 12:20:10 - 58343 Okunma
Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerine "Et teknolojisi" ve ‘‘Alkollü İçkiler’’dersleri uygulaması kapsamında 19.12.2018 tarihinde S.S. Hamitabat Köyü Kalkınma Koop. Et ve Et Ürünleri üretim tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Gezilere bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Bayram ÇETİN ve Dr. Öğr. Üyesi Onur AŞKIN eşlik etmiştir. Gezide öğrencilerimize Firma yetkilileri ve teknik elemanları tarafından işletmelerin tarihçesi, üretim tesislerinin fiziki yapıları, ürün çeşitleri, üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Aynı zamanda öğrencilerimiz canlı hayvan kesiminden, ürün olarak çıkışına kadarki süreçleri tüm aşamaları ile izleme, merak ettikleri hususları doğrudan teknik eleman ve çalışanlara sorma fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimize kapılarını açan ve deneyimlerini paylaşan farklı sektörlerde üretim yapan yöremiz firmalarının yönetici ve çalışanlarına göstermiş oldukları içten misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.
KLU Gıda

Facebook Twitter Google Plus
S.S. Hamitabat Köyü Kalkınma Koop.
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi