T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Düzenlendi

26/06/2023 13:49:04 - 24/07/2023 13:49:40 - 301 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi 2022-2023 Akademik yılı mezunlarının mezuniyet ve yemin töreni 22 Haziran 2023 Perşembe günü saat 14.00’da Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, Dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ve Dr. Öğr. Üyesi Osman YÜKSEL, Fakülte akademik ve idari personeli, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Konuşmasında öğrencilere seslenen Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ “Bu toplantının yapılma sebeplerinden biri de mezun olan öğrencilerimizin üniversite ve fakültelerine, bölümlerine aidiyet ve mensubiyet duygularının daha da geliştirilmesidir. Bugün mezun olan Öğrencilerimiz, unutmayın ki siz mezun olduktan sonra da bu fakülte ve hocalarınız sizin en büyük yardımcınız olmaya devam edecektir” dedi.

Bölümümüz öğretim elemanlarının da katıldığı tören mezun öğrencilerin Mezuniyet Yeminini okumalarından sonra keplerini atmaları ile sona erdi. Mezun öğrencilerimiz ile çekilen hatıra fotoğrafının ardından bölümümüz öğrencileri tebrik edildi

KLU Gıda

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.