Bölümümüz yüksek lisans öğrencileri tarafından 15.06.2023, 22.06.2023 ve 29.06.2023 tarihlerinde aşağıda belirtilen seminer konularının sunumları gerçekleştirilmiştir. Bölümümüz öğretim üyelerinin de yer aldığı sunumlar başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olup sunum sonunda yapılan soru-cevep etkinliği ile konular ile ilgili görüşler detaylandırılmış ve sonraki aşamalar için fikir alışverişinde bulunularak olumlu katkılar sağlanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.
Öğrenci |
Konu |
Tarih/Saat |
Ayberk Tuna |
Kanola yağının kızartma kalitesine etkileri |
15/05/2023 |
Özge Kaya |
Farklı sebzelerle zenginleştirilen göbek kaşarının teknofonksiyonel özellikleri |
15/05/2023 |
Berat Ilık |
Trans yağ asidi içeren beslenmenin sağlık üzerine biyokimyasal etkileri |
15/05/2023 |
Fatma Zehranur Karabağ |
Transglutaminaz enziminin peyniraltı suyu proteinlerine etkisi |
22/05/2023 |
Tuğba Bayburtluoğlu |
Çibrisa otunun (Satureja hortensis L.) özellikleri |
22/05/2023 |
Semra Kula |
Çikolata üretiminde kullanılan ikame yağlar |
22/05/2023 |
Ecem Bayraktar |
Su ürünlerinde histamin oluşumu ve önemi |
29/05/2023 |
Çağla Ural |
Biyobazlı film üretiminde üzümsü meyve posaları ve karboksimetil selüloz kullanımı |
29/05/2023 |
Taner Akçakaya |
Güvem ve aronya meyvelerinin çeşitli özellikleri ve değerlendirme yöntemleri |
05/06/2023 |
Bilal Dursun |
Üzüm işleme sonrasında ortaya çıkan atık/yan ürünlerin değerlendirme olanakları |
05/06/2023 |
KLU Gıda