T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

Yüksek Lisans Seminer Sunumlari Gerçekleştirildi

16/06/2023 13:37:39 - 20/06/2023 13:38:11 - 419 Okunma

Bölümümüz yüksek lisans öğrencileri tarafından 15.06.2023, 22.06.2023 ve 29.06.2023 tarihlerinde aşağıda belirtilen seminer konularının sunumları gerçekleştirilmiştir. Bölümümüz öğretim üyelerinin de yer aldığı sunumlar başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olup sunum sonunda yapılan soru-cevep etkinliği ile konular ile ilgili görüşler detaylandırılmış ve sonraki aşamalar için fikir alışverişinde bulunularak olumlu katkılar sağlanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrenci

Konu

Tarih/Saat

Ayberk Tuna

Kanola yağının kızartma kalitesine etkileri

15/05/2023

Özge Kaya

Farklı sebzelerle zenginleştirilen göbek kaşarının teknofonksiyonel özellikleri

15/05/2023

Berat Ilık

Trans yağ asidi içeren beslenmenin sağlık üzerine biyokimyasal etkileri

15/05/2023

Fatma Zehranur Karabağ

Transglutaminaz enziminin peyniraltı suyu proteinlerine etkisi

22/05/2023

Tuğba Bayburtluoğlu

Çibrisa otunun (Satureja hortensis L.) özellikleri

22/05/2023

Semra Kula

Çikolata üretiminde kullanılan ikame yağlar

22/05/2023

Ecem Bayraktar

Su ürünlerinde histamin oluşumu ve önemi

29/05/2023

Çağla Ural

Biyobazlı film üretiminde üzümsü meyve posaları ve karboksimetil selüloz kullanımı

29/05/2023

Taner Akçakaya

Güvem ve aronya meyvelerinin çeşitli özellikleri ve değerlendirme yöntemleri

05/06/2023

Bilal Dursun

Üzüm işleme sonrasında ortaya çıkan atık/yan ürünlerin değerlendirme olanakları

05/06/2023

 

 

KLU Gıda

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.