"mezunlarla Söyleşi-I" Etkinliği Gerçekleştrildi

01/06/2022 16:56:59 - 01/06/2022 16:57:09 - 581 Okunma

26.05.2022 tarihinde gerçekleştirilen “Mezunlarla Söyleşi-I” etkinliğine bölümümüz mezunlarından Özgür KARADAŞ(Tekirdağ Namik Kemal Üniversitesi YÖK 100/2000 Bursiyeri), Arzu ÖZABRAVCI(Sabahattin Zaim Üniversitesi), Elif ERŞAHİN(Tekirdağ Namik Kemal Üniversitesi Yüksek Lisans Öğrencisi) ve Seda KELEŞ(Altın Kılıç Kefir Kalite Yönetim Temsilcisi) katılmıştır. Çevirim içi düzenlenen etkinlikte mezunlarımız okuldan sonraki hayatlarında yaşadıkları süreçlerden bahsederken bulundukları konumlara gelebilmek için yapılması gerekenleri ve karşılaştıkları zorlukları öğrencilerimizle paylaştılar. Öğrencilerimizin iş hayatı ve akademik hayat ile ilgili merak ettikleri konuları içtenlikle cevaplayan mezunlarımız üniversite dönemini daha verimli geçirebilmek için öğrencilerimize tavsiyelerde bulundular Mezun öğrencilerimize etkinliğimize katıldıkları için teşekkür ederiz.