“Gida Mühendisliği İş İmkanlari Ve Güncel Gida Mevzuati” Konulu Söyleşi Düzenlendi

15/03/2022 12:39:32 - 15/03/2022 12:43:52 - 566 Okunma

“GIDA MÜHENDİSLİĞİ İŞ İMKANLARI VE GÜNCEL GIDA MEVZUATI” KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ

11. Kariyer Günleri kapsamında 09.03.2022 tarihinde düzenlenen çevirimiçi etkinliğe Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ nden Gıda ve Yem Şube Müdürü Sn. Taner AKÇAKAYA katıldı. Sn. AKÇAKAYA Gıda Mühendisi olarak mezun olduktan sonraki dönemlerde yaşadığı iş tecrübelerini, kamuda çalışma olanakları ve gıda mühendisliğinin sektördeki yeri ile ilgili güncel durumları öğrencilerimize aktarırken mevzuatlarla ilgili güncel durumları değerlendirdi. Soru-cevap kısmı ile devam eden söyleşiye öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Sn. Taner AKÇAKAYA’ ya katılımından dolayı teşekkür ederiz.