4. Sinif Öğrencilerimizin Teknik Gezisi

04/01/2018 16:54:55 - 04/01/2018 16:55:07 - 40416 Okunma

Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerine "Alkollü ve Alkolsüz İçecekler" dersi kapsamında 22.12.2017 tarihinde RAGS Alkollü İçecekler ve Öktem Bağcılık ve Şarapçılık tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Gezilere bölümümüz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Orhan Onur AŞKIN ve Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN eşlik etmiştir. Gezide öğrencilerimize Firma yetkilileri ve teknik elemanları tarafından işletmelerin tarihçesi, üretim tesislerinin fiziki yapıları, ürün çeşitleri, üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Aynı zamanda öğrencilerimiz ürünlerin üretim proseslerinin tüm aşamalarını baştan sona izleme fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimize kapılarını açan ve deneyimlerini paylaşan farklı sektörlerde üretim yapan firmaların yönetici ve çalışanlarına göstermiş oldukları içten misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.