"siparişe Dayali Ar-Ge Projeleri İçin Kobi Destekleme Programi" Ve "patent Tabanli Teknoloji Transferi Destekleme Programi” Başlikli Bilgilendirme Toplantisi Gerçekleştirildi.

30/06/2020 12:52:30 - 02/07/2020 12:52:30 - 12562 Okunma

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL' ın başkanlığında 29/06/2020 tarihinde webinar zoom üzerinden "Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin Kobi Destekleme Programı" ve "Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Programı" konularında bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Bölümümüz öğretim elemanlarının da katıldığı toplantıda Covid-19 salgınına yönelik ülkemizde gerçekleştirilen aşı çalışmaları hakkında güncel bilgilere de yer verilmiştir. Sektörden temsilcilerin de yer aldığı toplantıda  "Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin Kobi Destekleme Programı" ve "Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Programı”  çağrılarına yönelik başvurular ile ilgili bilgilendirilmelerin yanı sıra programlar ile elde edilmek istenen somut etkiler detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Toplantının sonunda başvurular ile ilgili akademisyenlerin merak ettikleri konular cevaplandırılmıştır.