T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

Yaz Okulu Başvurulari

24/06/2020 16:11:58 - 24/06/2020 16:13:24 - 14427 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz;

 

2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz döneminde Üniversitemiz öğrencilerinin diğer yükseköğretim kurumlarının yaz okullarından ders almak için yapacakları başvurularında, dilekçe ve gerekli evrakların öğrencinin bizzat kendisi tarafından birimimize teslim edilebilmesinin yanında; COVID-19 Pandemisi nedeniyle gerekli kolaylık sağlanarak ücretinin öğrenci tarafından karşılanması koşuluyla kargo yoluyla yapılan başvurular da kabul edilecektir.

 

2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz okulundan ders almak için yapılması gereken işlemler aşağıda sıralanmıştır.

1- "Yaz Okulu Başvuru Dilekçesi"nin  ve “Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu”nun bilgisayar ortamında doldurulması gerekmektedir. “Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu” doldurulurken “Yaz Öğretimi Uygulama İlkeleri” dikkate alınmalıdır.

2-“Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu” doldurulduktan sonra bu formla birlikte, formun ekinde verilmek üzere,

-Yaz okulunda almak istediğiniz derslerin ders içeriklerini (gidilecek okulun ders içerikleri),  

-Güncel Transkript,

-Gitmek istenilen kurumun öğrencinin üniversiteye giriş yılındaki GIDA Mühendisliği Bölümü taban puanı(ÖSYM çıktısı),

-Öğrencinin üniversiteye giriş yılındaki Kırklareli Üniversitesi GIDA Mühendisliği Bölümü Bölümü taban puanı(ÖSYM çıktısı) hazırlanması gerekmektedir.

 

3- Hazırlanan bu evrakların öğrencinin bizzat kendisi tarafından birimimize teslim edilebilmesi veya COVID-19 Pandemisi nedeniyle ücretinin öğrenci tarafından karşılanması koşuluyla kargo yoluyla GIDA Mühendisliği Bölümüne gönderilmesi gerekmektedir. (Kargo ile gönderecek öğrencilerin, gönderdikleri belgelerin bölüme teslim edilememesi gibi sorunlarla karşılaşmamaları için gidecekleri kurumun yaz okulu tarihlerini göz önünde bulundurarak söz konusu belgeleri göndermeleri ve kargo takiplerini kendilerinin yapması tavsiye edilmektedir.)

4-Gönderilen belgeler bölüm yaz okulu komisyonu tarafından Ders içeriklerinin uygunluğu ve 28.08.2014 tarih, 59 sayılı Senato toplantısının 6 no’lu kararı ile kabul edilen Yaz Öğretimi Uygulama İlkeleri ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının 19.06.2017 tarih, 52576960-104.01.99-E.11416 sayılı yazısı gereği kontrol edilecektir.

5-Uygun görülen başvurular öğrencinin bizzat kendisi tarafından yapılan başvurularda öğrenciye teslim edilecek, kargo ile yapılan başvurularda ise öğrenciye ücreti kendisi tarafından karşılanmak suretiyle kargo yoluyla gönderilecektir.

6-Söz konusu yaz okulu evraklarının gidilecek kurumdaki yaz okulu tarihleri dikkate alınıp en geç 15 gün öncesinde eksiksiz gönderilmesi gerekmektedir.

İlgili Belgeler:

 

KLU Gıda

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.