T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

Yaz Okulu Ve Stajlar İle İlgili Duyuru !

23/06/2020 13:46:50 - 23/06/2020 13:47:24 - 13388 Okunma

Rektörlüğümüz tarafından alınan karar doğrultusunda yaz okulu ve staj ile ilgili bazı değişiklikler yapılmıştır.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz döneminde üniversitemiz öğrencilerinin yaz okulu ve işyeri stajı başvurularında, dilekçe ve gerekli evrakların öğrencinin bizzat kendisi tarafından bölümümüze teslim edilebilmesi yanında COVID-19 pandemisi nedeniyle gerekli kolaylığın sağlanması amacıyla ve ücretinin öğrenci tarafından karşılanması koşuluyla kargo yoluyla yapılan başvurular da kabul edilecektir.

Uzaktan staj(ödev-proje) yapacak öğrenciler için staj tercih dilekçesi son teslim tarihi 09.08.2020 olarak güncellenmiştir. Bu tarihten sonra gönderilen dilekçeler kabul edilmeyecektir.

İşyerinde staj yapacak öğrenciler COVID-19 Pandemisi nedeniyle gerekli kolaylık sağlanarak ücretinin öğrenci tarafından karşılanması koşuluyla kargo yoluyla staj evraklarını aşağıdaki adrese gönderebileceklerdir. Staj evraklarının staj başlangıç tarihinden en az 15 gün önce tarafımıza ulaşmış olması gerekmektedir. (Tarafımıza staj başlangıç tarihine 15 günden az kala ulaşan evraklar kabul edilmeyecektir. Çünkü staja başlamadan önce sigortanızın yapılmış olması gereklidir. Bu konuya lütfen hassasiyet gösterin). Ayrıca kargoda yaşanabilecek gecikmeler, aksaklıklar vb dikkate alınarak hareket edilmesi tavsiye edilmekte olup bu konudaki sorumluluk öğrencilere aittir.

Gönderilecek evrakın öğrenci ve iş yeri tarafından doldurulması gereken kısımları tamamen doldurulmuş ve her sayfası iş yeri tarafından paraflanmış olmalıdır. Eksik doldurulmuş veya geç ulaşmış belgeler kabul edilmeyecektir(Eksik evraklar tekrar öğrenciye karşı ödemeli olarak kargolanacak ve eksiklerin giderilmesi istenecektir. Bu durumda normalden fazla kargo hareketi oluşacağından eksiksiz tamamlanmış evrakın tarafımıza zamanında ulaşması hususunda gecikme yaşanmaması için dikkat edilmesi gerekmektedir).

Eğer işyeri stajı yapacak öğrenciler işyerlerinden ücret alacaklarsa bu ücret 420.79 TL'den az olamaz. Ücret alacak olan öğrenci alacağı ücret miktarını staj evrakında ilgili yere yazmalıdır. Ücret almayacak öğrenciler ilgili kısma "Ücret ödenmeyecektir" yazmalıdırlar.

 

İşyeri stajı evraklar kargo adresi:

Kırklareli Üniversitesi-Kayalı Kampüsü Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Oda numarası:203-205-207 / KIRKLARELİ

KLU Gıda

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.