Yaz Staji Hakkinda

12/06/2020 22:50:16 - 12/06/2020 22:50:16 - 16493 Okunma

2019-2020 Akademik yılı Bahar yarıyılı ile sınırlı kalmak kaydıyla, tüm öğrencilerimizin yaz stajlarını talep etmeleri halinde uzaktan öğretim yoluyla dijital imkanlar kullanılarak veya ödev, proje gibi alternatif yöntemler uygulanarak; ya da tercih etmeleri durumunda tüm güvenlik tedbirlerinin sağlanması, kurumların koruyucu önlem almaları uygun ortam ve koruyucu ekipman sağlamaları koşulu ile stajlarını işyerlerinde yapabilmelerine karar verilmiştir.

Stajlarını iş yerlerinde veya proje olarak yapacak olan bölüm öğrencilerimizin “Staj Tercih Dilekçesi”ni doldurup imzaladıktan sonra tarayıp en geç 19.06.2020 tarihine kadar gida@klu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

İş yerinde staj yapacak öğrencilerin imzalı staj evraklarını eksiksiz tamamlayarak staja başlama tarihinden en az 15 (on beş) gün önce staj komisyonuna onaylatarak Fakültemiz Öğrenci İşleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

(Evraklarınızı hazırlarken Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi’nde belirtilen adımlara dikkat ediniz)

İş yerinde staj yapacak öğrenciler için staj tarihleri iki dönem şeklinde belirlenmiştir.

I. Dönem: 20.07.2020 – 19.08.2020

II. Dönem: 24.08.2020 – 18.08.2020

Ödev şeklinde staj yapacak öğrenciler raporlarını “Bitirme Projesi Tez Yazım Kuralları”na göre hazırlayacaklardır. Ödev konuları dilekçeler toplandıktan sonra belirlenip duyurulacaktır.

Staj Tercih Dilekçesi

Staj Defteri