4. Sinif Öğrencilerimize Teknik Gezi Düzenlendi

17/12/2019 11:22:52 - 17/12/2019 11:23:14 - 27169 Okunma
Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerine "Et teknolojisi" dersi uygulaması kapsamında 11.12.2019 tarihinde S.S. Hamitabat Köyü Kalkınma Koop. Et ve Et Ürünleri üretim tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Gezilere bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Bayram ÇETİN eşlik etmiştir. Gezide öğrencilerimize Firma yetkilileri ve teknik elemanları tarafından işletmelerin tarihçesi, üretim tesislerinin fiziki yapıları, ürün çeşitleri, üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Aynı zamanda öğrencilerimiz canlı hayvan kesiminden, ürün olarak çıkışına kadarki süreçleri tüm aşamaları ile izleme, merak ettikleri hususları doğrudan teknik eleman ve çalışanlara sorma fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimize kapılarını açan ve deneyimlerini paylaşan söz konusu işletmenin yönetici ve çalışanlarına göstermiş oldukları içten misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.

Hamitabat Teknik Gezi