Gida Mühendisliği İle İllüzyon Sanati Biraraya Geldi

16/12/2019 10:09:16 - 16/12/2019 10:09:51 - 25496 Okunma

Bölümümüz 4. sınıf öğrencileri Aytaç AKSU ve Ozan ÇAVUŞ, “Gıda Mühendisliği ve Sihirbazlık” isimli illüzyon gösteri hazırladılar.

Danışmanlığını Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU’ nun yaptığı gösteride Aytaç AKSU ve Ozan ÇAVUŞ; gıda mühendisliğinin iş alanlarını, gıda sektörünü, peynir üretim prosesini ve gıda katkı maddeleri gibi konuları illüzyon sanatını kullanarak stand up gösterisi eşliğinde anlattılar.

Bölümümüz akademisyen ve öğrencilerinin ilgiyle seyrettiği ve eğlenceli dakikaların yaşandığı gösteride AKSU ve ÇAVUŞ’ un performansları büyük beğeni topladı.

Gösteri; gıda mühendisliği mezunlarının karşılaşabilecekleri sorunlar ve fırsatlar ile yönelebilecekleri alanlar hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından sona erdi.