Bölümümüz Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi Düzenlendi

16/12/2019 09:56:32 - 16/12/2019 09:57:32 - 25318 Okunma

Bölümümüz 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik 10.12.2019 tarihinde BUNGE Gıda San. ve Tic. A.Ş ve Alpullu Şeker Fabrikası’ na teknik gezi düzenlenmiştir. Geziye bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Harun URAN katılmıştır.

Bunge Gıda San. ve Tic. A.Ş’ den Fabrika Müdürü Metin SAĞLAM, Üretim Müdürü Fatih COŞKUN, İSG Uzmanı Serdar HASIRCI ve İK Müdürü Hafize MUTLU,  Alpullu Şeker Fabrikası’ ndan Fabrika Müdürü Ali KAZICI öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize eşlik etmişlerdir.

Gezide öğrencilerimize, üretim tesislerinin fiziki yapısı, ürün çeşitleri, üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Öğrencilerimize kapılarını açan firmalarının yönetici ve çalışanlarına göstermiş oldukları içten misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.