Öğrencilerimize Teknik Gezi Düzenlendi

25/11/2019 10:11:33 - 25/11/2019 10:15:00 - 29921 Okunma

Bölümümüz 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik 19.11.2019 tarihinde Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Alkan Süt ve Süt Ürünleri A.Ş’ ye teknik gezi düzenlenmiştir. Geziye bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Harun URAN eşlik etmiştir. Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş’ ye gerçekleştirilen gezide Fabrika Müdürü Ayhan OĞUZ ve İnsan Kaynakları Müdürü Güney SÖNMEZOCAK üretim tesislerinin fiziki yapısı, ürün çeşitleri, üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler verirken Alkan Süt ve Süt Ürünleri A.Ş Fabrika Müdürü Cihan ALKAN işletmedeki ürün çeşitleri ve üretim prosesleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Öğrencilerimize kapılarını açan firmalarının yönetici ve çalışanlarına göstermiş oldukları içten misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.

Teknik Gezi