“Güncel Mevzuat Ve Gida Mühendisliğinin Sektördeki Yeri” Konulu Söyleşi Düzenlendi.

08/05/2019 13:24:20 - 08/05/2019 13:30:08 - 49715 Okunma

“Kalite Sistemleri ve Mevzuat” dersi kapsamında Doç. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU danışmanlığında 30.04.2019 tarihinde düzenlenen etkinliğe Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ nden Gıda ve Yem Şube Müdürü Sn. Taner AKÇAKAYA katıldı. Mevzuatlarla ilgili güncel durumları değerlendiren Sn. AKÇAKAYA Gıda Mühendisi olarak mezun olduktan sonraki dönemlerde yaşadığı iş tecrübelerini, kamuda çalışma olanakları ve gıda mühendisliğinin sektördeki yeri ile ilgili güncel durumları öğrencilerimize aktardı. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği ve soru-cevap kısmı ile devam eden söyleşinin sonunda bölüm başkanımız Doç. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU Taner AKÇAKAYA’ ya teşekkür belgesini takdim etti. Sn. Taner AKÇAKAYA’ ya katılımından dolayı teşekkür ederiz.