T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

“Doğal Ve Sağlikli Balin Sürdürülebilir Ve İzlenebilir Şekilde Seçimi Ve Ambalajlanmasi” Konulu Konferans Düzenlendi

11/04/2019 13:30:14 - 11/04/2019 13:47:31 - 59635 Okunma

Üniversitemiz “9. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında 8 Nisan 2019’ da Mühendislik Fakültesi tarafından “Doğal ve Sağlıklı Balın Sürdürülebilir ve İzlenebilir Şekilde Seçimi ve Ambalajlanması” konulu panel düzenlendi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği panele  konuşmacı olarak Altıparmak Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. Ar-Ge ve Kalite Direktörü Dr. Emel DAMARLI, Lab-Tek Müdürü Ufuk ALPAT katıldı. Konuşmacılar Balparmak hakkında genel bilgiler verdikten sonra Dünya’ da ve Türkiye’ de bal üretimi ve tüketimi ile ilgili son durum, sağlıklı, doğal ve sürdürülebilir bal üretimi hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.

Panelin son kısmında öğrencilerin doğal ve sağlıklı bal ile ilgili sorularını belirledikleri kalite kontrol kriterleri ile anlatan konuşmacılar bal üretiminin sürdürülebilirliği, arıcılığın geleceği ve Balparmak’ ın bu konudaki kapsamlı faaliyetlerini anlattılar.

Panel soru cevap kısmının ardından Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ve Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU’nun konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etmesi ile sona erdi.

KLU Gıda

Facebook Twitter Google Plus
Balparmak Kariyer Günü
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.