Bölümümüz 3. Sinif Öğrencilerine Sektör Gezisi Düzenlendi

17/01/2019 16:55:24 - 25/01/2019 12:20:09 - 59235 Okunma
Bölümümüz 3. sınıf öğrencilerine "Hijyen ve Sanitasyon" dersi kapsamında 13.12.2017 tarihinde Karakoç köyü merkez Kırklareli adresinde bulunan Dere Tavukçuluk - Kırklareli Gıda Pazarlama İthalat İhracat Ltd.Şti.’ne; 27.12.2017 tarihinde Ada Catering firmasına ve ALGÜNDÜZ firmasının üretim tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Gezilere bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Bayram ÇETİN eşlik etmiştir. Gezide öğrencilerimize Firma yetkilileri ve teknik elemanları tarafından işletmelerin tarihçesi, üretim tesislerinin fiziki yapıları, ürün çeşitleri, üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Aynı zamanda öğrencilerimiz ürünlerin üretim proseslerinin tüm aşamalarını baştan sona izleme fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimize kapılarını açan ve deneyimlerini paylaşan farklı sektörlerde üretim yapan yöremiz firmalarının yönetici ve çalışanlarına göstermiş oldukları içten misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.

Algündüz ve Dere Tavukçuluk