T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği
Anasayfa
Bölüm
Bölüm Hakkında
Yönetim
Akademik Personel
Lisans
Yönetmelikler
Akademik Takvim
Ders Programı
Ders Planı ve İçerikler
Staj
Staj Akış Diyagramı
Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Esasları
İşletme Stajı Sözleşme Formu ve Staj Sözleşmesi
Staj Başlangıç Belgesi
Staj Sicil Formu
İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İME)
Bitirme Projesi
Yazım Kılavuzu
Yönerge
Başvuru Formu
Çalışma Takvimi
Teslim Formu
Yaz Okulu
Başvuru Dilekçesi
Eş Değer Ders Değerlendirme Formu
Yaz Okulu Uygulama İlkeleri
Oryantasyon Programı
2019-2020 Akademik Yılı
2020-2021 Akademik Yılı
Laboratuvarlarımız
Laboratuvar Tanıtım Video
Kimya ve Biyoloji Temel Bilim Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı-2
Enstrümental Analiz Laboratuvarı
Gıda Kimyası Laboratuvarı
Gıda Prosesleri Uygulama Laboratuvarı-1
Biyokimya Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı-1
Kimyasal ve Soğuk Hava Depoları
Gıda Prosesleri Uygulama Laboratuvarı-2
Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü
Gıda Kulübü
İletişim
Duyurular
Anasayfa
Sayfa_Gruplari
DUYURULAR
STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
203 Okunma
22/11/2023
BÖLÜMÜMÜZ SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İME PROGRAMINA BAŞLADI
336 Okunma
11/05/2023
2022-2023 AKADEMİK YILI YAZ DÖNEMİ STAJ TARİHLERİ BELİRLENDİ(STAJ TARİHLERİ GÜNCELLENDİ)
373 Okunma
17/03/2023
2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI PROGRAMI
217 Okunma
18/12/2022
TEKNOFEST 2023 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
188 Okunma
27/10/2022
STAJ SINAV TEKRARI
211 Okunma
17/10/2022
STAJ SINAV TARİHİ HAKKINDA
235 Okunma
11/10/2022
STAJ DEFTERLERİ HAKKINDA
253 Okunma
29/09/2022
2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI
671 Okunma
14/03/2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
615 Okunma
07/02/2022
Bu website tüm cihazlarla uyumludur.